Finestres | portes

Compten amb la tècnica més moderna en fabricació de finestres i els avalen més de 45 anys d’experiència. Els productes que fabriquen són d’alta qualitat, creen un valor afegit i contribueixen a reduir costos. L’estructura flexible de la seva empresa i la gran capacitat professional dels seus col·laboradors i distribuïdors són garantia de qualitat permanent i de la millor tècnica.

 

www.finstral.com

Thermia Barcelona és una empresa catalana, de caràcter familiar, especialitzada en el disseny i la distribució de Sistemes d’alumini per a l’arquitectura. Més de 30 anys al sector i oficina tècnica pròpia els hi permeten oferir sistemes eficients per a tancaments de qualitat certificada, versàtils i capaços de donar solucions a qualsevol tipus de projecte i necessitat.

 

www.thermiabarcelona.com

Persianes

Disper-Lux és una companyia especialitzada en la fabricació, venda i instal·lació de persianes i portes d’alumini d’alta seguretat, persianes tipus mini, compactes o monobloc, persianes de PVC, mosquiteres de disseny italià i una àmplia varietat de tancaments (Gelosies de PVC i alumini, Mallorquines d’alumini, Tancaments de vidre Seeglass).

 

www.disper-lux.com

L’any 1882 Anton Griesser va establir les bases de l’actual grup Griesser a la localitat suïssa de Aadorf. La tradicional empresa, que segueix vinculada a aquest emplaçament en l’actualitat, posa a disposició tota la seva experiència en la fabricació de productes innovadors i d’alta qualitat per a la protecció solar al sector de la construcció.

 

www.griesser.es

Des de 1972, any de fundació de l’empresa, Came Cancelli Automatici fabrica la més àmplia gamma d’automatitzacions per a entrades residencials i industrials, per aparcaments i control d’accessos… Gràcies a la contínua innovació i adquisició de noves marques i especialitzacions, avui Came compta amb una expertise consolidada en el control global de la casa.

 

www.came.com

Somfy és una empresa implicada en aquest emocionant i canviant món. S’anticipem a les necessitats per crear tecnologies que enriqueixen la vida diària i aporten benestar i alegria.

La llar connectat, la sostenibilitat energètica, la comunicació, el seguiment personal de la salut … formen part del seu entorn laboral i domèstic.

 

www.somfy.es

Portes de garatge

Al mercat dels elements de construcció avui en dia s’associen portes, cèrcols i automatismes al nom de Hörmann, perquè el grup Hörmann és actualment el major fabricant d’Europa. Aquesta situació s’ha arribat després de dècades de constant creixement d’una empresa familiar sota el signe de la innovació, la garantia de la qualitat i la proximitat al client.

 

www.hormann.es

Cortines

Fabricació de cortines per a la decoració, qualitat i Servei des de 1979. Disposem de 4.500 metres quadrats d’instal·lacions i uns equips humans i tècnics de primer ordre, Certificat de Qualitat ISO 9001: 2008, XXI Trofeu Internacional de Qualitat i Medalla d’Or Galàctica 2000

 

www.teycesa.com

Baranes

El millor en sistemes de baranes: disseny enginyós, qualitat impecable i seguretat sense concessions. Una àmplia varietat de dissenys i materials per crear just la combinació que està desitjant. Cada component és sinònim de facilitat d’instal·lació!

Q-Railing fa realitat la seva visió amb sistemes modulars que marquen nous estàndards en baranes i balustrades de vidre.

 

www.q-railing.com