Benvolguts,

Ens plau anunciar que a partir del proper dilluns 4 de maig emprenem de nou l’activitat laboral a l’empresa.

Ens reafirmem amb el compromís per la salut del nostre equip, clients i col·laboradors, per aquest motiu hem mantingut l’activitat parada i ara ens disposem a reprendre els nostres serveis seguint les directrius del desconfinament per fases.

Per ara i fins nou avís els horaris seran els habituals, l’horari de taller: de 8 a 13:30 i de 15 a 18; i l’horari d’oficines: de 8:30 a 14:00 i de 16:30 a 18:30 sempre aplicant estrictament les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries per a la situació actual.

Podeu posar-vos en contacte amb l’oficina com de costum, via telefònica o via e-mail.
Tot l’equip de Vialpe desitgem que vosaltres i els qui estimeu estigueu bé i que ben aviat, amb l’esforç de tots, puguem tornar a la normalitat.

 

Rebeu una cordial salutació,

VIALPE