VIALPE compta amb serveis especialitzats per a arquitectes amb informació completa i detallada de productes i disseny. On trobaràs un contacte directe amb experts del producte i la possibilitat de conèixer de primera mà la nostra empresa i els nostres serveis. Oferim el Servei Finstral per a arquitectes, amb ell proporcionem des de mostres de productes fins a consells d’experts.

 

Tot sobre el producte

Per projectar amb tot detall es necessita informació concreta. Posem a la seva disposició tot el que necessita saber sobre els productes Finstral per a cada fase del projecte: fitxes tècniques de productes, biblioteca de referències, mostres de producte i informació sobre el producte. D’aquesta manera tant vostè com els seus clients poden estar sempre perfectament informats.

 

Tot pel projecte

Les nostres finestres, portes d’entrada i verandes no es fan en sèrie, sinó que es personalitzen d’acord amb les exigències individuals. Per a donar la màxima llibertat a les seves idees i a les peticions dels clients. Pot registrar-se en la nostra Àrea tècnica per a descarregar directament els dissenys de connexió a obra, dissenys CAD i altres documents per a la planificació del projecte (textos per a mesuraments o normatives de productes, certificats i connexions a obra). Per a tot el relacionat amb els detalls del projecte pot confiar en els nostres anys d’experiència i en el know-how de Finstral. Així donem sempre amb la millor solució per a cada projecte.

 

Assessorament professional

Creiem en la importància del contacte directe. Per aquesta raó, oferim a arquitectes i dissenyadors un servei d’assessorament tècnic propi. Estem a la seva disposició en totes les fases del projecte amb col·laboradors professionals que l’assessoraran de forma personalitzada sobre qualsevol qüestió que li sorgeixi relacionada amb les finestres. Oferim assessor de projectes, assessorament tècnic detallat, suport personal al projecte i servei d’atenció al client Finstral.

 

Descobreix Finstral de prop

Visita Finstral Partner Studio by Vialpe per conèixer tota la gamma de productes. Descobreix com es fabrica una finestra Finstral des de l’extrusió dels perfils, passant pel temperat del vidre fins a la planta de reciclatge visitant una de les fàbriques del Südtirol. Coneix les obres referència de la marca en una visita al projecte.

 

més informació