A Vialpe disposem d’una àmplia gamma de portes d’entrada. Finstral ofereix una gran varietat d’opcions i la màxima llibertat de personalització que possibilita gairebé qualsevol combinació dels components que conformen la seva porta d’entrada: des dels panys fins a les formes dels perfils i els materials de les fulles.

Com ho fem? Gràcies a l’estructura modular de les nostres portes i a la mateixa producció d’un alt percentatge dels nostres components. Només així es pot garantir que cada detall sigui perfecte i que la seva porta d’entrada li acompanyi durant molts anys.

Et proposem un repte: dissenya la teva pròpia porta d’entrada. Com? És molt fàcil amb el Configurador de portes FIN-Door.

Amb tan sols uns clics podràs crear la porta que imagines. Escull el material, color, panell, equipament… i visualitza com serà la teva porta d’entrada Finstral!

L’utilitzem cada dia i durant dècades. La portes d’entrada és una part important de les nostres vides. Dedica-hi el temps que vulguis a dissenyar-les amb tot detall.