La fusta és un dels elements més clàssics del mercat, a més de ser un dels productes que més agrada utilitzar com a element de la llar. A Vialpe oferim una finestra de fusta massissa per a donar calidesa a l’estètica de la llar.

Encara que la durabilitat de la fusta pugui causar preocupació, producció de finestres Finstral amb fusta es realitza de tal forma que aquest problema no es veu reflectit en el resultat final. Col·loquem la fusta en la part interior per a donar-li l’estètica que volem a la nostra casa. En el centre de la finestra col·loquem un nucli de PVC aïllant i en la part exterior l’alumini o PVC, aconseguint la durabilitat requerida per a un element com aquest, a més de convertir-la en un element perfectament aïllant.

 

Finestres duradores i funcionals.

L’alumini o el PVC per la part exterior resisteix les inclemències del temps. D’aquesta manera, la fusta no es deteriora ni cal envernissar-la.

Perfectament aïllants.

El nucli de la finestra, compost per un perfil aïllant multicambra de PVC, garanteix excel·lents valors d’aïllament tèrmic. D’aquesta manera, la fusta no ha d’assumir cap funció tèrmica i no es deforma.

Conserven la seva bellesa.

La calidesa de la fusta a l’interior aporta un ambient acollidor en qualsevol ambient. La finestra té un aspecte elegant, necessita poc manteniment, és fàcil de cuidar i garanteix una alta funcionalitat.

 

Fusta sostenible

A diferència d’altres finestres de fusta desenvolupades de manera tradicional per altres fabricants, Finstral elabora finestres amb fusta que prové de plantacions sostenibles. Així, la nostra finestra de fusta es pot descompondre en els diferents materials i reciclar-se íntegrament.

Per a garantir la màxima qualitat d’aquest producte, Finstral, compta amb una fàbrica de fusta en la qual té lloc la seva producció. Es tracta d’un material delicat i preuat, per la qual cosa tota aquesta producció es realitza de principi a les fàbriques Finstral.