Ser sostenible és crear un producte que duri molt temps i que aporti un benefici, utilitzant els recursos de manera eficient. Les finestres Finstral vetllen per garantir la màxima sostenibilitat en el producte i en el procés de producció. Aquestes són algunes de les accions que posa en pràctica:

Abans de 2030 Finstral serà CO2 neutral
Mitjançant l’anàlisi de la fitxa Environmental Impact Board, Finstral ja ha traçat tots els passos per aconseguir la reducció de la petjada ecològica durant la següent dècada.

Eficiència energètica certificada
Finstral controla totes les fases de la producció, d’aquesta manera pot adoptar el sistema de gestió de l’energia segons la norma ISO 50001 i el sistema de gestió mediambiental segons la norma ISO 14001.

Declaracions ambientals de producte (EPD)
Els productes més sol·licitats de Finstral disposen les declaracions EPD segons la norma ISO 14025.

PVC: totalment reciclable
Finstral realitza components de PVC sense desaprofitaments: recollim totes les restes i retalls de la producció, les separem i les reutilitzem per a l’extrusió de nous perfils. El 23% de la producció de PVC del 2020 és granulat reciclat.

Fusta de plantacions sostenibles
Utilitzem únicament fusta procedent de silvicultura sostenible. A més, els nostres perfils estan dissenyats de manera que utilitzem la menor quantitat possible d’aquesta valuosa matèria primera

Finestres 100% reciclables
Un cop acabat el cicle vital, les finestres Finstral es poden substituir i reciclar al 100% a les nostres plantes de reciclatge. Això es pot realitzar perquè no omplim d’espuma els perfils, d’aquesta manera tots els materials es poden separar.

ForRes: innovació i sostenibilitat
ForRes és un material exclusiu de Finstral creat a partir de retalls de PVC i closques d’arròs. És extremadament durador, molt agradable al tacte i altament reciclable.

Menys consum, menys impacte
En lloc de calçar el vidre, Finstral l’uneix al perfil perquè formi una unitat estable. D’aquesta manera es pot desenvolupar perfils més estrets i reduir dos terços dels reforços d’acer que haurien d’anar als perfils de PVC.