ForRes; terme creat per Finstral, de les paraules en anglès «for» i «resistant» o «recycling»

Material reciclat realitzat per Finstral basat en la tecnologia «Resysta», utilitzant els retalls dels perfils de PVC provinents de la producció barrejats amb peles d’arròs.

Què s’obté quan es barregen dos materials procedents de rebuig? Un material nou i, en aquest cas, d’alta qualitat. Per a la recepta del ForRes, Finstral recicla rebuig de PVC de la seva pròpia producció de finestres i mescla el granulat amb peles d’arròs, material agrícola procedent de la producció d’arròs. El resultat és especialment durador, resistent als cops i gairebé no es deteriora. La superfície té una estructura fina i porosa i un tacte natural.

El ForRes és sostenible.

Es procesa retalls de PVC de la pròpia producció de Finstral i es barregen amb pela d’arròs, procedent del rebuig de l’agricultura. D’aquesta manera fabriquem, a partir de recursos ja existents, un material d’alta qualitat que, a més, es pot tornar a reciclar.

El ForRes és avantguardista.

Finstral és el primer fabricant de finestres que produeix, amb la mescla ForRes, marcs de finestra per al costat interior i persianes corredisses per a l’exterior. Sempre a l’avantguarda amb solucions absolutament innovadores.

El ForRes és durader.

La barreja del PVC reciclat i pela d’arròs, fan que el ForRes sigui especialment resistent als cops i molt durader.

El ForRes és fàcil de mantindre i resistente.

No absorbeix humitat, no es ratllin i els colors romanen inalterats amb el pas del temps. El ForRes té moltes qualitats positives que el fan resistent. Aquest material sostenible tampoc requereix una cura especial. Es neteja de la mateixa manera que les finestres de PVC convencionals.