Com seria un món sense finestres?

Quan visitem una ciutat ens sorprenem amb la quantitat de finestres que podem trobar i les històries que trobem en elles. Finstral, avui dia, continua sent una empresa familiar amb més de 1400 treballadors, 14 fàbriques i una xarxa de distribució que abasta tota Europa.

Sempre d’alta qualitat i sempre fet tot per ells, Finstral segueix com a líder en la fabricació i distribució de finestres a Europa. A més, també s’encarrega del disseny i el muntatge de les portes i finestres. Després de tot, la seva filosofia és realitzar un producte personalitzat, que no sols compleixi amb els més alts estàndards de qualitat, sinó que també s’integri correctament en el conjunt de l’edifici.

A més de ser belles, les finestres Finstral han de garantir diverses funcions com un bon aïllament tèrmic i acústic, protecció antirobatori i estanquitat a l’aire i a l’aigua. Per això raó, només utilitzen els materials de més alta qualitat, entre ells el PVC (durador, aïllant i 100% reciclable).

En Finstral combinen diferents tipus de vidres per a obtenir una òptima funcionalitat. D’aquesta manera, els processos són molt més ràpids i es poden avaluar pels mateixos professionals que formen part de Finstral. El seu desig és oferir al client la màxima llibertat a l’hora de personalitzar el producte, per això, van llançar el concepte de modularitat, centrat en el moment de triar els diferents materials tant de l’interior com de l’exterior de la finestra.

Vols conèixer més sobre Finstral? Et deixem un vídeo que retrata els 50 anys d’aquesta empresa.